Kananpoikaa juureksien kera
Kananpoikaa juureksien kera on sunnuntairuokaa parhaimmillaan. Kananpojan kanssa uunissa muhineet perunat ja juurekset imevät itseensä rasvaisen mausteliemen.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
2
Huttulan Kukon kokonaista Naapurin Maalaiskananpoikaa
2 rkl
öljyä
1 rkl
(kaneli)hunajaa
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
2 kourallista
tuoretta timjamia
1 tl
savupaprikaa
puolen sitruunan mehu
Pannulle
4 nippua
sipulia
kokonainen valkosipuli
300 g
porkkanaa
noin 10
perunaa
100 g
selleriä
200 g
palsternakkaa
2 rkl
öljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 tl
savupaprikaa
2
sitruunaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kananpoikaa juureksien kera