karitsan kruunukyljykset
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Karitsan kruunukyljykset

Varaa ruokailijaa kohden noin kolme karitsan kyljystä. Mehevät lihapalat viimeistellään maukkaalla yrttiseoksella. Tarjoa kyljykset vaikka pääsiäisaterialla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 1 ½ kg karitsan karetta ulkofileen kera
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
hammastikkuja
narua tai puuvillalankaa sitomiseen
Mainos

Kuorrutus

nippu persiljaa
muutama rosmariinin lehti
2 valkosipulinkynttä
suolaa ja mustapippuria
1 dl pinjansiemeniä
0.5 dl öjyä
3 rkl pestoa
1 rkl dijontäysjyväsinappia (Maille)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karitsan kruunukyljykset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X