Karitsanpotkat uunissa
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Karitsanpotkat uunissa

Karitsanpotkat uunissa on hitaasti hautunut herkkuruoka vaikka sunnuntai- tai pääsiäispöytään. Karitsanpotkat saavat mahtavan maun, kun ne kypsennetään yhdessä kasvisten ja mausteiden kanssa. Kypsentämisen loppuvaiheilla samalle pannulle voi lisätä vielä paahtopaistit.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 karitsanpotkaa
4 karitsan paahtopaistia
öljyä, voita tai maustevoita (sitruuna tai valkosipuli, Valio)
3 rkl soijakastiketta
1 tl rouhittua mustapippuria
2-4 punasipulia
6 valkosipulinkynttä
4-5 porkkanaa
(pala selleriä ja palsternakkaa)
800 g (2 tlk) säilöttyjä tomaatteja
kanelitanko
1 appelsiinin kuori suikaleina ja puristettu mehu
1 sitruunan kuori suikaleina
1 rkl ruokosokeria
tuoretta timjamia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karitsanpotkat uunissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X