Karitsanpotkat uunissa
Karitsanpotkat uunissa on hitaasti hautunut herkkuruoka vaikka sunnuntai- tai pääsiäispöytään. Karitsanpotkat saavat mahtavan maun, kun ne kypsennetään yhdessä kasvisten ja mausteiden kanssa. Kypsentämisen loppuvaiheilla samalle pannulle voi lisätä vielä paahtopaistit.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
4
karitsanpotkaa
4
karitsan paahtopaistia
öljyä, voita tai maustevoita (sitruuna tai valkosipuli, Valio)
3 rkl
soijakastiketta
1 tl
rouhittua mustapippuria
2-4
punasipulia
6
valkosipulinkynttä
4-5
porkkanaa
(pala selleriä ja palsternakkaa)
800 g
(2 tlk) säilöttyjä tomaatteja
kanelitanko
1
appelsiinin kuori suikaleina ja puristettu mehu
1
sitruunan kuori suikaleina
1 rkl
ruokosokeria
tuoretta timjamia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Karitsanpotkat uunissa