Karitsanpaisti, maustettu yrteillä, sitruunalla ja valkosipulilla
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Lammaspaisti

Lammaspaisti maustuu klassisesti yrteillä ja valkosipulilla. Paisti kannattaa maustaa jo edellisenä päivänä, jotta mausteet ehtivät imeytyä lihaan. Lammaspaistista tulee herkullisen valkosipulinen, kun teet lihan pintaan pieniä viiltoja ja työnnät niihin valkosipulinkynsiä. Lammaspaisti kypsyy meheväksi miedossa uunin lämmössä, noin 150 asteessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lammaspaisti

2-3 kg:n lammaspaisti
1 valkosipuli
timjamia, rosmariinia ja minttua
suolaa
1-2 rkl öljyä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lammaspaisti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X