Lihamureke
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Lihamureke

Lihamureke saa tässä resepitssä maukkaan täytteen. Pekoniraidoitus pitää murekkeen muodossaan ja valelee vähärasvaisesta jauhelihasta valmistetun murekkeen meheväksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lihamureke:

800 g jauhelihaa (80 % naudanpaistia, 20 % sianlihaa)
1 dl korppujauhoja
2 dl kermaa tai lihalientä
1 kananmuna
1 tl suolaa
mustapippuria

Lihamurekkeen täyte:

150-200 g herkkusieniä
(lisäksi kuivattuja suppilovahveroita tai torvisieniä)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1-2 rkl voita tai öljyä
noin 1 tl suolaa
mustapippuria
1 dl persiljaa silppuna

Lihamurekkeen päälle:

150-170 g Amerikanpekonia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lihamureke

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X