Peruna-purjokeitto ja mallasmuru
Pienen budjetin perunapurjokeitto nousee arjen luksuskeitoksi mallasmurun ansiosta. Keittoa kannattaa valmistaa isompi satsi useammalle päivälle.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Peruna-purjokeitto:
250 g (2 ison)
purjon vaaleaa osaa
4
salottisipulia
20 g
voita
500 g
jauhoisia perunoita
5 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
2 tl
suolaa
1 tl
timjamia
ripaus
rouhittua mustapippuria
ripaus
rouhittua valkopippuria
4 dl
kermaa
Mallasmuru:
1/2 dl
vehnäjauhoja
4 rkl
fariinisokeria
1 tl
suolaa
1 dl
kaljamallasrouhetta
50 g
sulatettua voita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Peruna-purjokeitto ja mallasmuru