Sahramikalkkuna ja aprikooseja
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Sahramikalkkuna

Sahramikalkkuna sopii arkeen ja juhlaan. Se on mainio kinkun korvaaja pienissä perheissä tai sinkkutaloudessa. Kalkkunan liha on hyvin mureaa ja nopeasti kypsyvää. Aprikoosit ja sahramikastike tekevät sahramikalkkunasta sopivan tarjottavan joulupöytään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sahramikalkkuna

4 kalkkunan sisäfileetä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
4 tl Dijon-sinappia
2 rkl sitruunanmehua
3 rkl vehnäjauhoja
1 pss (125 mg) sahramia
2 rkl margariinia

kastike:

1 rkl voita
1 rkl ruokosokeria
2 kpl salottisipulia
4 kpl aprikoosia
2 dl kevytkermaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sahramikalkkuna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X