Sienipizza
Sienipizza syntyy suomalaisista raaka-aineista. Täytteessä on tatteja, Viinitarhurin juustoa ja ohuita kylmäsavupeuraleikkeleitä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Sienipizzan pohja:
- 2 dl vettä
- 10 g tuorehiivaa
- 1 tl suolaa
- noin 3-4 dl vehnäjauhoja
- 3 dl ruisjauhoja
Täyte:
- 1 dl smetanaa
- 1 punasipuli ohuina renkaina
- noin 300 g voissa paistettuja tatteja
- 100 g Viinitarhurin juustoa tai muuta vahvaa juustoa
- 100 g kylmäsavustettua peuraa tai muuta lihaa ohuina viipaleina
- kourallinen tuoretta tai kuivattua siankärsämöä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sienipizza