Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Silli sipulikastikkeessa

Silli ja uudet perunat kuuluvat kesään. Jogurtti sopii hyvin rasvaisen sillin kaveriksi.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Silli sipulikastikkeessa

  • 300 g matjessilliä
  • 1 punasipuli
  • nippu ruohosipulia
  • nippu tilliä
  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • ½ sitruunankuorta
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 3 rkl sinappia
  • 1 rkl hunajaa

Valmistusohje

Silli sipulikastikkeessa tehdään helposti näin:

1. Valuta sillit liemestään ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa pienemmäksi.

2. Kuori ja viipaloi sipuli ohuelti. Hienonna yrtit.

3. Sekoita jogurtin joukkoon sitruunankuori, suola, mustapippuri, sinappi ja hunaja.

4. Lado ainekset purkkiin vuorotellen. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 13/2017.

Lisää silliherkkuja kesäpäivään:

Sillipannacotta

Sillipannacotta

sillimössö

Sillimössö

sillihakkelus

Sillihakkelus

Ruoka.fi: Valkosipulisilli


Kommentoi

Kommentoi juttua: Silli sipulikastikkeessa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.