Smetanasilli
Smetanasilli maistuu alkupalana näkkärien päällä. Koristele suupalat retiiseillä ja avomaankurkuilla ja viimeistele yrttiöljyllä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Smetanasilli
150 g
maustamatonta silliä
120 g
smetanaa
1
punasipuli
1 pieni
vihreä hapan omena
2 rkl
tilliä hienonnettuna
2 tl
piparjuurta tai tuoretta piparjuurta raastettuna
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
Lisäksi
8 palaa
näkkileipää
1/2
kurkku tai 2 avomaankurkkua
8
retiisiä
100 g
mätiä
pari oksaa
tuoretta tilliä
2 tl
yrttiöljyä
Yrttiöljy
1 ruukku
tilliä tai ruohosipulia
1/2 dl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Smetanasilli