täytetty kalkkuna ranskalaiseen tapaan
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Täytetty kalkkuna ranskalaiseen tapaan

Ranskalaiseen tapaan kypsennetyn kalkkunan sisällä on herkullinen kastanjasoseesta, jauhelihasta, herkkusienistä ja mausteyrteistä sekoitettu täyte, joka säilyttää kypsyvän kalkkunan mehevänä ja maukkaana.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Täytetty kalkkuna ranskalaiseen tapaan

noin 5 kg:n kalkkuna

kalkkunan täyte:

500 g jauhelihaa (sika-nautaa)
(pekonia)
500 g kastanjasosetta
2-3 salottisipulia
1-2 rkl voita
3-4 rkl konjakkia
2 tl suolaa
mustapippruia
1 dl tuoreita yrttejä (timjamia, rakuunaa, basilikaa, persiljaa, oreganoa)
10 kpl tuoreita herkkusieniä
voita

kastike:

2 dl paistolientä
2-3 rkl madeiraa tai konjakkia
0.8 dl kermaa
1 rkl arrowjuurijauhoa tai ohrakasta
1 tilkka vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetty kalkkuna ranskalaiseen tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X