tulista lammasta, tabbouleh-salaattia ja minttujogurttikastiketta
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Tulinen karitsankare

Lammas sopii syötäväksi muulloinkin kuin pääsiäisen aikaan. Harissalla tymäköitetyn jogurttikastikkeen ja ruokaisan tabbouleh-salaatin kanssa tarjottuna koossa on mainio syysruoka.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tulinen karitsankare

noin 1 kg karitsankareeta

Marinadi:

1 dl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 tl jauhettua kanelia
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl paprikajauhetta
1 appelsiinin kuori raastettuna
1 sitruunan kuori raastettuna
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tulinen karitsankare

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X