Tulinen karitsankare
Lammas sopii syötäväksi muulloinkin kuin pääsiäisen aikaan. Harissalla tymäköitetyn jogurttikastikkeen ja ruokaisan tabbouleh-salaatin kanssa tarjottuna koossa on mainio syysruoka.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Tulinen karitsankare
- noin 1 kg karitsankareeta
Marinadi:
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl jauhettua kanelia
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 appelsiinin kuori raastettuna
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tulinen karitsankare