Merimiespihvit

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Annoksia: 4
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Liharuoat
  • Erikoisruokavaliot: Laktoositon, Vähälaktoosinen, Sokeriton, Maidoton, Munaton
Merimiespihvit

Ainesosat

Määrä Aines
600 gnaudan ulkopaistia
1,5 tlsuolaa
1 tlrouhittua mustapippuria
2sipulia
1 kgperunoita
2porkkanaa
4 dlvettä
1lihaliemikuutio
1 plo (0,33 cl)olutta
1laakerinlehti

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Nosta liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen kypsentämistä. Leikkaa paisti poikkisyin ohuiksi viipaleiksi. Ruskista lihaviipaleet pinnoitetulla paistinpannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Älä käännä lihapaloja ennen kuin lihasnestettä ilmestyy viipaleiden pinnalle. Paista lihoja pienissä erissä ja pese pannua välillä.

2. Siirrä lihat lautaselle odottamaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa sipulit viipaleiksi. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat viipaleiksi.

3. Nostele lihat ja kasvikset kerroksittain pataan. Valuta päälle lihoista valunut neste. Kiehauta kattilassa lihaliemi ja kaada liemi oluen kanssa pataan niin, että lihat ja kasvikset peittyvät. Nosta joukkoon laakerinlehti.

4. Kypsennä pataa 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 0 kertaa
  • Katsottu: 1804 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 56

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu