Juhlat

Pikkujouluohjelmaa etsimässä? Secret Santa, kämppäkierros ja 23 muuta ideaa vuoden odotetuimpiin juhliin

Listasimme herkullisimmat ohjelmanumerot ja hikisimmät aktiviteetit, joiden avulla pikkujouluista tulee helposti vuoden parhaat pirskeet.

Mitä pikkujouluohjelmaa illanistujaisiin? Onko nyyttärikestit jo niin nähty? Pelataanko firman pikkujouluissa joka vuosi samaa seurapeliä, joka aiheuttaa lähinnä myötähäpeää? Pikkujoulukausi starttaa jo lokakuussa, mutta vuodesta toiseen vietettävien juhlien teemat alkavat helposti toistaa itseään.

Kokosimme kokeilemisen arvoiset pikkujouluideat niin sporttailijoille kuin herkuttelijoillekin. Kuinka monta ideaa ehdit kokeilla tänä jouluna?

Lue myös: Parhaat pikkujoulut – katso kattausvinkit ja helpot reseptit

Mitä pikkujouluohjelmaa kotona?

Koska oma koti on kullan kallis, unohtumattomat pikkujoulut voi viettää myös siellä. Kotona vietetyissä pikkujouluissa on omat hyvät puolensa – kengät säilyvät kuivina, iho lämpimänä ja lompakko tallessa.

Kaipaatko kuitenkin jotain tuoreita ideoita pikkujouluihin, jotta ne eivät muistuta liikaa tavallista koti-iltaa? Lue alta viisi ideaa kotijouluihin!

Klassikot

Vaikka perinteiset illanistujaiset tuntuisivatkin liian turvalliselta vaihtoehdolta, pyörää ei aina tarvitse keksiä uudestaan. Sille on syynsä, miksi perinteiset nyyttärikestit pitävät pintansa pikkujouluaikaan vuodesta toiseen.

Klassikot – vaikkakin tuttuja – ovat parhaimmillaan tie rentouttavaan yhdessäoloon ja ihanaan iltaan. Katso kultaisimmat klassikot alta!

Pikkujouluohjelmaa sporttisille

Jos vapaa-aika kuluu muutenkin lenkkipolkua kaluten tai salilla pumpaten, miksi pikkujoulujen pitäisi olla eri asia? Vuoden pimeimmän ajan kunniaksi päivää voi kuitenkin piristää uusien lajien parissa, sillä liikuntamuotojen vaihtelu virkistää mielen lisäksi myös kroppaa.

Nakkaa urheilukassi olalle ja säästy seuraavan aamun krapulalta viettämällä pikkujoulut näiden sporttisten ideoiden parissa!

Pikkujouluohjelmaa kulttuurin ystäville

Eikö äijäjooga tai lasersota houkuttele? Kulttuurin rakastajille pikkujoulut ovat oiva tilaisuus käydä sivistämässä itseään. Kulttuuripitoista ohjelmaa pikkujouluun löytyy niin isosta kuin pienestäkin kaupungista.

Jos oopperasta tai baletista nauttiminen kuuluu jo arkiseen repertuaariin, on aika kokeilla jotain uutta. Heittäytykää itse esiintymään parrasvaloihin tai seuratkaa showta turvallisesti yleisöstä käsin!

Lue myös: Katso seuraava leffa romanttisesti vanhan ajan kinossa! Listasimme perinteiset elokuvateatterit

Mitä ohjelmaa pikkujouluihin herkuttelijoille?

Koska joulu on vain kerran vuodessa, siitä on syytä nauttia. Ehkä herkullisin nautinto elämässä onkin hyvä ruoka ja hurmaavat juomat. Pikkujouluaikaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset mausteiset glögijuomat ja tietysti klassiset piparit ja joulutortut. Kokoa kaikki ruokaa rakastavat yhteen, lisää joukkoon maukkaita herkkuja ja makeita joulun juomia, ja ilmoittaudu mukaan näihin!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pikkujouluohjelmaa etsimässä? Secret Santa, kämppäkierros ja 23 muuta ideaa vuoden odotetuimpiin juhliin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.