Rekisteröidy
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Voit lukea Otavamedian tietosuojasta täältä.
Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.
Mikäli et ole luonut vielä Otavamedia-tiliä, voit tehdä sen tästä.
Luo Otavamedia-tili
Keskustelu
kala on aina ruokaisaa varsinkin jos se on tuoretta
Eipä tuon sörsselin alta paljon lohi enää lohelta maistu.
Ootkos kokeillut. Ei kannata arvostella eikä tuomita ennenkuin on tehnyt ja maistanut
Mitä katkaravuille tehdään?
En ole lähettänyt tätä ennemmin vaikka tämä ohjelma niin väittää. Ohjeessa ei sanota mutta laittaisin ehkä jäisenä. Olen tehnyt ilman katkiksia
Ohjeessa ei sanota mutta laittaisin ehkä jäisenä. Olen tehnyt ilman katkiksia
Kommentoi juttua: Uunilohi – Anni Hautalan tapaan