Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Grillatut, gluteenittomat kukkakaalipihvit

Kukkakaalista valmistat helposti ja nopeasti herkulliset pihvit. Kun korvaat parmesaanijuuston kasviperäisellä juustoraasteella, saat ateriasta vegaanisen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kukkakaalipihvit:

1 kukkakaali
3 rkl oliiviöljyä
1/2-1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
pari oksaa tuoretta timjamia
1 dl parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

1. Pese ja leikkaa kukkakaali paksuiksi pihveiksi. Laita leivinpaperin päälle ja ripottele päälle öljyä, suolaa, mustapippuria ja timjamin oksat.

2. Paista uunissa 220 asteessa noin 25 minuuttia.

3. Ota pois uunista ja raasta päälle parmesaanijuustoa, käännä lastalla ja ripottele myös toiselle puolelle. Laita takaisin uuniin noin 5–10 minuutiksi, kunnes juusto sulanut. Tarjoa hernerisoton ja hunajapaahdettujen porkkanoiden kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 16/17.

Kokkaa lisää kukkakaalista:

paahdettu_kukkakaali_1

Paahdettua kukkakaalia intialaisittain

kukkakaali_kahdella_tavalla

Kukkakaalia kahdella tavalla

kukkakaalipasta

Kukkakaalipesto

Ruoka.fi: Kukkakaalibiryani

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut, gluteenittomat kukkakaalipihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X