Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Jauhelihapihvit

Jauhelihapihvit on helppo arkiruokaklassikko. Jauhelihamureketaikina maustetaan perinteiseen tapaan sipulikeittojauheella, mikä on monelle se ainoa oikea, lapsuudesta tuttu tapa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jauhelihapihvit:

1 pss ranskalaista sipulikeittojauhetta
0.5 dl korppujauhetta
2 dl kermaviiliä
400-500 g jauhelihaa
1 kananmuna
ripaus valko- tai mustapippuria

Valmistusohje

1. Kaada keittojauhe kulhoon. Lisää kermaviili ja korppujauhe. Anna turvota 10 minuuttia.

2. Lisää muut ainekset ja muovaa pihveiksi. Lado jauhelihapihvit leivinpaperille uunipellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

3. Tarjoa jauhelihapihvithaudutetun, siirappitilkalla maustetun sipulin kera.

Kokeile myös muita maukkaita jauheliharuokia:
Jauhelihamureke
Kreikkalainen lihamureke
Turkkilaiset varraslihapullat
Ruoka.fi: Jauheliha-perunasoselaatikko

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jauhelihapihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X