Maittava Italialainen tomaattikastike
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Maittava italialainen tomaattikastike

Maittava italialainen tomaattikastike maistuu niin pastan, lihapullien kuin kanaruokienkin kanssa. Lempeissä tuulissa ja Parman lämpimän auringon alla luomutomaatit kypsyvät hitaasti sadonkorjuuseen saakka. Tomaatit jalostetaan tuoreina valmiiksi tuotteiksi viidessä tunnissa, minkä jälkeen ne ovat jo matkalla kauppojen hyllyille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Maittava italialainen tomaattikastike

1 kpl sipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
1 rkl persiljasilppua
2 rkl oliiviöljyä
400 g kaltattuja, murskattuja tomaatteja tai valmista tomaattimurskaa
2-3 rkl tomaattipyreetä
1-2 tl basilikaa tai oreganoa
0.5 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
(ripaus sokeria)

Keskustelu

Piti tehdä ruokaa, mutta ei löytynyt ohjeita tomaattikastikkeeseen. Ei olla vielä kokeiltu tätä, mutta ajateltiin yrittää.

Kommentoi juttua: Maittava italialainen tomaattikastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X