puolukkakakku
Reseptit
yli 60 min
25
Kiitos

Puolukkakakku

Puolukkakakku on syksyn suosikkileivonnainen. Puolukkasurvos tekee mauste­kakusta hyvin säilyvän ja mehe­vän. Tämä puolukkakakku on peräisin Kotilieden lukijalta Catielta. Kakku on helppotekoinen ja erityisen suosittu sivuillamme.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Puolukkakakku

100 g voita tai margariinia
2 dl puolukkasurvosta (noin 4 dl puolukoita)
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl ruokasoodaa
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl neilikkaa
2 kananmunaa
2 dl kermaviiliä

Puolukkakakku, pinnalle

1 rkl tomusokeria

Keskustelu

Todella herkullinen! Tein pakastekuivatuista puolukoista, useamman kerralla ja pakastin! Maku vain parani!

Mehevä ja maukas. Ihana resepti. Meinasi hävitä koko kakku kun vähän maistettiin uunista oton jälkeen 🤭

Kommentoi juttua: Puolukkakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X