sitruuna-juustokakku
Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Sitruuna-juustokakku

Tämä sitruuna-juustokakku on Kotilieden juustoherkkukilpailun satoa. Kevyiden juustoherkkujen sarjan voitti Leena Rosti tällä sitruuna-juustokakulla. Juustokakku on raikas, helppotekoinen, todella kevyt ja silti herkullinen. Pohjan voi tehdä myös piparkakuista. Sitruunan sijaan Leena Rosti käytti kilpailureseptissä limettiä juustokakun mausteena. Juustokakun voi pakastaa ja kuljettaa jäisenä kylmälaukussa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sitruuna-juustokakun pohja:

200 g kekesejä, esim. Digestive
75 g margariinia tai voita

Sitruunajuustokakun täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa, esim. Hovi
200 g bulgarianjogurttia
150 g ranskankermaa
1 sitruunan mehu
1 muna
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
8 liivatetta
1 sitruunan pintakuori

Keskustelu

Ei ainakaan Rajamäen S-marketista löytynyt kekesejä, vinkkaisiko joku mistä päin löytyy :0 ?

Kommentoi juttua: Sitruuna-juustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X