Ihmiset Tilaajille

Sikke Sumarin majatalossa Virossa syödään koko ajan – näillä 7 suosikkireseptillä loihdit juhla-ateriat koko juhannukseksi

Sikke Sumarin majataloon tullaan nauttimaan kesästä ja sen antimista. NamiNamaste on herkkusuun paratiisi Muhun saarella Virossa.

NamiNamastessa ruoka on läsnä kaiken aikaa, sillä päivät majatalossa rytmittyvät ruoka-aikojen ympärille. Esimerkiksi aamut alkavat aina Sikke Sumarin legendaarisen rapeakuorisilla sämpylöillä.

Juhannuksen kunniaksi Sikke Sumari antaa peräti seitsemän suosikkireseptiään Kotilieden lukijoiden käyttöön – sekä paljastaa, mikä on sämpylöiden salaisuus.

Lukijat pääsevät myös kurkistamaan, millainen on majatalon pitäjän päivä. 

Taikina vaivataan edellisenä iltana

Sikke Sumarin aamu alkaa aikaisin keittiössä, jo ennen vieraiden heräämistä. Sämpylät on saatava uuniin. Vieraat saavat vain parasta, joten sämpylöiden pitää olla juuri uunista otettuja, kun ne kannetaan pöytään.

”Namasten aamusämpylöitä on tarjolla jokaisena aamuna. Sämpylöideni salaisuus on, että taikina on tehty jääkaappiin edellisenä iltana. Kylmäkohotus tuo sämpylöihin makua.”

Sillä aikaa, kun sämpylät ovat uunissa, Sikellä on hetki omaa aikaa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.