Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kesäkurpitsaletut

Kesäkurpitsaletut valmistuvat reilussa puolessa tunnissa. Saat letuista ruokaisat, kun käytät niihin vehnäjauhojen lisäksi kaurahiutaleita. Nokare ranskankermaa tai kermaviilikastike viimeistelevät kesäkuripitsaletut. Letut maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa savukalan kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kesäkurpitsaletut

1 kpl kesäkurpitsa (noin 300 g)
2-3 kpl munaa
1 dl kaurahiutaleita
0.5 dl vehnäjauhoja
1-2 kpl valkosipulinkynttä
(keitettyä perunaa tai porkkanaa)
ripaus yrttisuolaa
ripaus mustapippuria
tabascoa tai cayennepippuria
voita paistamiseen
1 dl juustoraastetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsaletut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X