
Klassikkoruoat maistuvat kotikaranteenissa

Koronavirus pitää ihmiset nyt kodeissaan ja perheissä tehdään tavallista enemmän kotiruokaa. Korona-aika ei ole mitään fine dining -sesonkia, sillä monet joutuvat myös kiristämään kukkaronnyörejä lomautusten vuoksi. Niinpä paras kriisiruoka on sekä maistuvaa että edullista. Kotiruokaklassikot toimivat lohturuokana näinä aikoina. Niinpä kerään tähän postaukseen linkkejä Himahellassa julkaistuihin klassikkoruokaohjeisiin.
Klassikkoruoka: Nakkikastike
Klassikkoruoka: Janssoninkiusaus
Klassikkoruoka: Ranskalainen sipulikeitto
Klassikkoruoka: Kermainen lohikeitto
Maksastroganov on nopea kotoiluruoka

Klassikkoruoka: Bolognese-kastike eli ragú
Klassikkoruoka: Köyhät ritarit
Klassikkoruoka: Ahvenanmaan pannukakku

Klassikkoruoka: Tuuloman torttu
Klassikkoruoka: Mamman marjapiiras
Nyt on tavallista enemmän aikaa tehdä herkullista kotiruokaa. Otetaan ilo irti siitä asiasta!
Kotiruokaterveisin
Blonditiina

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Klassikkoruoat maistuvat kotikaranteenissa