Klassikkoruoat maistuvat kotikaranteenissa

Nakkikastike on klassikkoruoka ja retroherkku. © Tiina Rantanen

Koronavirus pitää ihmiset nyt kodeissaan ja perheissä tehdään tavallista enemmän kotiruokaa. Korona-aika ei ole mitään fine dining -sesonkia, sillä monet joutuvat myös kiristämään kukkaronnyörejä lomautusten vuoksi. Niinpä paras kriisiruoka on sekä maistuvaa että edullista. Kotiruokaklassikot toimivat lohturuokana näinä aikoina. Niinpä kerään tähän postaukseen linkkejä Himahellassa julkaistuihin klassikkoruokaohjeisiin.

Klassikkoruoka: Nakkikastike 

Kermainen lohikeitto on suomalainen klassikkoruoka. © Tiina Rantanen

Klassikkoruoka: Kermainen lohikeitto

 

Janssoninkiusaus kuuluu mm. ruotsalaiseen joulupöytään. © Tiina Rantanen

Klassikkoruoka: Janssoninkiusaus

Sipulikeitto on ranskalainen klassikkoruoka. © Tiina Rantanen

Klassikkoruoka:  Ranskalainen sipulikeitto

Maksastroganov on klassikkoruoka. © Tiina Rantanen

Maksastroganov on nopea kotoiluruoka

© Tiina Rantanen

Klassikkoruoka: Bolognese-kastike eli ragú

© Tiina Rantanen © Tiina Rantanen

Klassikkoruoka: Köyhät ritarit

© Tiina Rantanen © Tiina Rantanen

Klassikkoruoka: Ahvenanmaan pannukakku

Tuuloman torttu on mokkapalojen esiäiti. © Tiina Rantanen

Klassikkoruoka: Tuuloman torttu

Klassikkoruoka: Mamman marjapiiras

Nyt on tavallista enemmän aikaa tehdä herkullista kotiruokaa. Otetaan ilo irti siitä asiasta!

Kotiruokaterveisin

Blonditiina

Kommentit

Kommentoi juttua: Klassikkoruoat maistuvat kotikaranteenissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X