Koronavirus pitää ihmiset nyt kodeissaan ja perheissä tehdään tavallista enemmän kotiruokaa. Korona-aika ei ole mitään fine dining -sesonkia, sillä monet joutuvat myös kiristämään kukkaronnyörejä lomautusten vuoksi. Niinpä paras kriisiruoka on sekä maistuvaa että edullista. Kotiruokaklassikot toimivat lohturuokana näinä aikoina. Niinpä kerään tähän postaukseen linkkejä Himahellassa julkaistuihin klassikkoruokaohjeisiin.
Klassikkoruoka: Nakkikastike
Klassikkoruoka: Janssoninkiusaus
Klassikkoruoka: Ranskalainen sipulikeitto
Klassikkoruoka: Kermainen lohikeitto
Maksastroganov on nopea kotoiluruoka
Klassikkoruoka: Bolognese-kastike eli ragú
Klassikkoruoka: Köyhät ritarit
Klassikkoruoka: Ahvenanmaan pannukakku
Klassikkoruoka: Tuuloman torttu
Klassikkoruoka: Mamman marjapiiras
Nyt on tavallista enemmän aikaa tehdä herkullista kotiruokaa. Otetaan ilo irti siitä asiasta!
Kotiruokaterveisin
Blonditiina
Kommentit
Kommentoi juttua: Klassikkoruoat maistuvat kotikaranteenissa