Ruoka

6 helppoa kakkua, joilla ilahduttaa ystävää – osallistu kakkuhaasteeseen ja voita kaunis Kotipesä-riipus!

Ketä haluaisit ilahduttaa ystävyysaiheisella kakulla? Leivo kakku kaverillesi ja osallistu Kotilieden kakkuhaasteeseen 14.3. mennessä. Viisi puhuttelevinta kakkua ja tarinaa niiden takana esitellään Kotiliedessä.

Kotiliesi haastaa lukijansa leipomaan ystävyysaiheisen kakun ja viemään sen jollekulle, jota haluaa ilahduttaa. Viisi lukijoiden loihtimaa kakkua julkaistaan ohjeineen Kotiliesi-lehdessä ja Kotiliesi.fi-verkkosivustolla. Sopisiko ystävälle se mansikkakakku, joka kerää aina kaikkien kehut? Tai tiikerikakku rakkaan mummin täydellisellä reseptillä?

Kokosimme inspiraatioksi 6 hurmaavaa kakkua, jotka syntyvät helposti ja tuovat hymyn ystävän huulille. Voit osallistua kakkuhaasteeseen leipomalla ystävälle jonkin näistä kakuista tai käyttää mitä tahansa muuta hurmaavaa reseptiä.

Lue kakkuhaasteen ohjeet ja lähde mukaan! Lehteen valittujen kakkujen leipurit palkitaan Kotilieden Kotipesä-juhlakorulla (arvo 159 €.) Ihania leivontahetkiä!

1. Vegaaninen juustokakku New York cheese cake -tyyliin

Et ehkä usko, mutta tämä vegaaninen juustokakku on tehty täysin ilman agaragaria. Tarvitset vain vegaanista jogurttia ja vegaanista tuorejuustoa! Täydellistä.

Ohje: Vegaaninen juustokakku New York Cheese Cake -tyyliin

2. Salted caramel – suolakinuskikakku

Salted caramel -kakku on leivottu ruskistettuun voihin. Suolakinuksikakun koristelut tehdään poksautetuista popcorneista ja karamellikastikkeesta.

Ohje: Salted caramel -kakku

Lue myös: Mikä ihmeen 0,7 kakkupohja? Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Anne paljastaa täydellisen täytekakun kaavan

3. Kookoskakkuset

Passionkuorrutuksella viimeistellyt kookoskakut ovat kerrassaan koukuttavan herkullisia.

Ohje: Kookoskakut passiokuorrutteella

4. Ruusukakku

Ruusukakku eli vaaleanpunainen kakku saa ihastuttavan säväyksen ruusuvedestä. 

Ohje: Ruusukakku

5. Mansikkakääretorttukakku

Mansikkakääretorttukakku ihastuttaa kevään kaikissa juhlissa.

Ohje: Mansikkakääretorttukakku

6. Ricottakakku

Ricottakakku on helppotekoinen ja ihanan mehevä. Kai­ken lisäksi italialaisen isoäidin eli non­nan ricottakakku on gluteeniton.

Ohje: Ricottakakku

Kommentoi

Kommentoi juttua: 6 helppoa kakkua, joilla ilahduttaa ystävää – osallistu kakkuhaasteeseen ja voita kaunis Kotipesä-riipus!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.