broilerinkoivet

Helppoa ja nopeaa arkiruokaa

Ota arki haltuun helpoilla resepteillä. Broilerista, makkarasta ja kasviksista teet nopeasti ja helposti kivat makupalat.

Uunissa kypsennetyt broilerin koipinuijat ovat maukasta kaluttavaa. Broilerinkopinuijat maustetaan sitruunalla, valkosipulilla ja timjamilla.

Broilerinkoipien lisukkeeksi voi kypsentää samalla lämmöllä vaikka uuniporkkanoita, jotka maustetaan yrteillä, sitruunalla ja hunajalla. Jos porkkanoita valmistaa kerralla runsaasti, voi ylijääneet jäähtyneinä leikata pieniksi paloiksi, panna kattilaan ja lisätä tilkan vettä sekä oman maun mukaan sulatejuustoa. Nautitaan vaikka pastan kanssa.

Uunipunajuuret ja makkaravartaat tarjotaan pähkinöillä rikastetun vuohenjuusto- tai sinihomejuustokastikkeen kera.

Loppukesän helppo jälkiruoka loihditaan aromikkaasta vadelmasta. Lakuvadelmien juju on yllättävässä makuparissa: vadelma rakastaa ärhäkkää lakua. Kermavaahto pehmentää kokonaisuutta.

Lisää ruokaideoita arkeen:
Arkiruokaa broilerista
Helppoa ruokaa arkeen
Arkiruokaa helposti ja nopeasti
Herkullista kasvisruokaa
Ruoka.fi: Edullista ruokaa kalasta

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppoa ja nopeaa arkiruokaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X