suklaamoussetäytekakku

Töhnämunat, Mignon-suklaajuustokakku ja 4 muuta suklaajälkiruokaa pääsiäiseksi

Suklaiset jälkiruoat ja leivonnaiset päättävät pääsiäisaterian suloisesti. Ihastuttaisiko sinun pääsiäsipöydässäsi huikea suklaamoussetäytekakku, tropiikin valkosuklaamousse vai nopea valkosuklaarisotto?

Mignon-suklaajuustokakku on pääsiäisen hitti

Olisiko tässä tämän pääsiäisen suosikkikakku? Mignon-suklaajuustokakku on tuhti herkku, jossa suklaata ei säästellä. Suklaakekseistä valmistetun pohjan päälle levitetään tummalla suklaalla, Mignon-munilla ja Dajm-rakeilla herkuksi viritetty appelsiini-tuorejuustotäyte. Suklaakakku koristellaan tietysti pääsiäiseen kuuluvasti pienillä suklaamunilla.

Mignon-suklaajuustokakku

Resepti: Mignon-suklaajuustokakku

Suklaamousse suklaakupesissa

Töhnämunat ovat olleet muutaman edellisen pääsiäisen hitti. Parhaalta ne maistuvat tietysti itse tehtynä. Nämä suklaamunat on täytetty mangon ja passionhedelmän makuisella valkosuklaamoussella, joka tuo suklaaherkkuun raikkaan ripauksen kevättä.

tropiikin valkosuklaamousse

Resepti: Tropiikin valkosuklaamousse

Suklaa ja appelsiini on pettämätön makupari

Ikisuosikki brownie sopii herkutteluun myös pääsiäisenä. Tämä suklaabrownie on aitoon amerikkalaiseen tapaan tiivis ja karamellimainen.  Makuparina on appelsiinia, joka istuu keväiseen juhlapöytään kuin nakutettu. Älä paista brownieta liikaa, sillä juju on jättää se keskeltä kostean meheväksi.

appelsiinibrownie

Resepti: Appelsiinibrownies

Suklaamoussetäytekakku on suklaistakin suklaisempi herkku

Jos haluat lyödä vieraasi ällikällä, nosta pääsiäispöytään suklaamoussetäytekakku, jossa on suklaata neljässä kerroksessa. Vastustamaton suklaakakku täytetään ihanalla suklaamoussella ja koristellaan tilanteen ja mielen mukaan juhlaan sopivilla karamelleilla. Nostele suklaakonvehteja tai pieniä suklaamunia kauniiseen asetelmaan kakun pinnalle. Tällä kakulla hurmaat vieraasi varmasti!

suklaamoussetäytekakku

Resepti: Suklaamoussetäytekakku

Kahden suklaan mousse

Kun haluat hurmata pääsiäisvieraasi todella suklaisella jälkiruoalla, on pääsiäisen suklaamousse valintasi. Siinä on sekä tummaa että valkoista suklaata, joten se on suklaasta pitävän takuuvarma suosikki. Tarjoile suklaamousse hedelmäsalsan kera, niin tuhti herkku raikastuu keväiseen juhlapöytään sopivaksi.

pääsiäisen suklaamousse

Resepti: Pääsiäisen suklaamousse

Valkosuklaarisotto on puolen tunnin pikajälkiruoka

Viisi raaka-ainetta ja puoli tuntia aikaa. Siinä kaikki mitä tarvitset nopean valkosuklaarisoton valmistukseen. Rikasta jälkiruoka vaahdotetulla kermalla ja tarjoile se raikkaiden hedelmien, kuten mangokuutioiden kera.

nopea valkosuklaarisotto

Resepti: Nopea valkosuklaarisotto

Keskustelu

Kommentoi juttua: Töhnämunat, Mignon-suklaajuustokakku ja 4 muuta suklaajälkiruokaa pääsiäiseksi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X