Jauheliha pelastaa arjen

Pastakastike ja muut helpot ja nopeat jauheliharuoat ovat arjen herkkuja parhaimmillaan. Arkiruoan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Mausteilla ja pienillä nikseillä teet siitä maistuvaa. Poimi talteen viisi jauhelihareseptiä maukasta arkea varten!

lihapullat

Lihapullat kuuluvat jauheliharuokien klassikoihin ja maistuvat yleensä kaikille. Tarjoa vaihteeksi lihapullat tomaattikastikkeessa spagetin kera italialaiseen tapaan.

Jauhelihapasta on helppo ja nopea arkiruoka, jonka reseptiä muuntelemalla syntyy myös tonnikala- tai sinihomejuustopasta.

chili con carne

Meksikolainen chili con carne on mukavan mausteinen jauheliharuoka, joka maistuu riisin kera tai tortillalettujen tai tacojen täytteenä.

Marokkolaiset mausteet antavat makua jauhelihapadalle, josta linssit tekevät ruokaisan. Muheva pata riittää ateriaksi sellaisenaan, mutta halutessaan sen pariksi voi keittää riisiä.

pannupihvit

Kreikkalaiset pannupihvit ovat nopeita jauhelihapihvejä, jotka saavat makua yrteistä, valkosipulista ja fetajuustosta. Pannupihvien lisukkeena voi tarjota vaikkapa kreikkalaista pastasalaattia tai paistettuja munakoisoviipaleita ja tsatsikia.

Lisää ruokaideoita arkeen:
Jauhelihamureke ja muut arjen helpot jauheliharuoat
Mureke monella tapaa
Arjen helpot ruoat
Arkiruokaa pakastimen kätköistä
Ruoka.fi: Edullista ruokaa nuudeleista

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jauheliha pelastaa arjen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X