Ruoka

Broilerin maustaminen – kokeile uusia makuyhdistelmiä ja nauti maukkaista kanaruoista

Broileri on kätevä arkiruoka-aines, jonka mieto maku muuntuu maustamalla moneksi!

Broilerin maustaminen eri tavoin on palkitsevaa puuhaa, sillä miedonmakuinen broilerin liha on helppo säväyttää monenlaiseen makumaailmaan.

Kyllästyttääkö broileriruoka? Eri vaihtoehtoja broilerin maustamiseen on lukuisia. Esimeriksi tuoreet yrtit, chili ja sitruuna tekevät broileriruoasta vastustamattoman.

Sopivia mausteita broilerille

Broilerin rintafileet voi maustaa ensin yhdeltä puolelta ja nuijia fileitä hieman ohuemmaksi esimerkiksi voipaperin tai muovikelmun läpi. Sen jälkeen broilerinfileet käännetään, maustetaan ja nuijitaan samoin tavoin toiselta puolelta. Ohuemmat broilerinfileet kypsyvät nopeammin ja mausteet painuvat nuijittaessa mukavasti fileeseen.

Broilerin maustaminen tuo vaihtelua ruokapöytään

Mausteiden avulla tutut broileriruoat muuntuvat myös eksoottisiksi herkuiksi, jotka vievät makumatkalle vaikka maailman ympäri.

Kokeile näitä mausteita broilerille

 Broilerin maustaminen maustetahnoilla ja -seoksilla

Broilerin maustamiseen sopivat mainiosti myös erilaiset maustetahnat, joita myydään eksoottisten maustesekoitusten hyllyssä ja joita voi myös tehdä itse. Kokeilemisen arvoisia ovat esimerkiksi:

Artikkelia on muokattu ja siihen on lisätty linkkejä 28.3.2022

Lue myös Anna.fi: Gumbo – mausteinen broileripata

Kommentoi

Kommentoi juttua: Broilerin maustaminen – kokeile uusia makuyhdistelmiä ja nauti maukkaista kanaruoista

Sinun täytyy kommentoidaksesi.