Viikon ruokalista 19.5.–25.5.

Toukokuussa syödään keväistä broilerisalaattia, kasvishampurilaisia ja uunilahnaa. Lisäksi herkutellaan tuoreella raparperisadolla.

Maanantai 19.5.
Kana-nuudelikeitto

Tiistai 20.5.
Pariloitua siikaa ja fenkoli-omenasalaattia


Keskiviikko 21.5.
Pinaattiletut

Torstai 22.5.
Keväinen broilerisalaatti

Perjantai 23.5.
Kasvishampurilainen

Lauantai 24.5.
Parsalla täytetty pekonikäärö
Rapea ja makea raparperiherkku

Sunnuntai 25.5.
Uunilahna
Raparperikiisseli

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 19.5.–25.5.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X