Viikon ruokalista vko: 35: Sadonkorjuun suosikkiruoat

Tämän viikon ruokalista on täynnä värien ja makujen ilotulitusta. Viikon ruokalista tarjoaa mehevän kattauksen sadonkorjuun suosikkiruokia. Maistuisiko muheva ratatouille, gluteeniton kesäkurpitsalasagne, kesäkeitto ranskalaiseen tapaan tai lehtikaalipestolla silattu pastasalaatti?

Maanantai

Härkäpapu-punajuuripihvit

30-60 min
6

Proteiinipitoinen härkäpapurouhe tuo ruokaisuutta punajuuripihveihin. Voit mehevöittää kasvispihvit myös muilla mieleisilläsi juureksilla. Kokeile punajuuren lisäksi vaikkapa palsternakkaa tai selleriä.

Tiistai

Syksyinen vuohenjuustosalaatti

yli 60 min
6

Tässä vuohenjuustosalaatissa on kaikki kohdallaan. Se yhdistää vastustamattomalla tavalla suolaista ja makeaa, raikkaita kasviksia, rapeana rouskuvia pähkinöitä sekä täyteläistä vuohenjuustoa.

Keskiviikko

Ranskalainen kesäkeitto ja auringonkukkapistou

30-60 min
4

Ranskalainen kesäkeitto sisältää sadonkorjuun parhaan sadon. Maukas kasviskeitto vain paranee kylmäsäilytyksessä. Vegaanisen kesäkeiton kera tarjottava pistou muistuttaa pestoa, mutta siinä ei käytetä pinjansiemeniä.

Torstai

Gluteeniton kesäkurpitsarulla-lasagne

30-60 min
6

Gluteenittomassa kesäkurpitsarulla-lasagnessa on Italian värit ja maut. Lasagne maistuu hyvältä myös kylmänä.

Perjantai

Lehtikaalipesto-pasta-kasvissalaatti

30-60 min
4

Lehtikaalipesto antaa mehevän maun pastalle. Lisää joukkoon omia suosikkikasviksiasi tai kokeile mozzarellapallojen kanssa.

Lauantai

Ratatouille

yli 60 min
4

Ratatouille on klassinen ranskalainen kasvispata, joka yhdistää munakoison, paprikan, tomaattien ja sipulien muhevat maut. Klassikkoruoka maistuu sellaisenaan tai monien ruokien lisukkeena.

Sunnuntai

Kokonaisena paahdettu kukkakaali

yli 60 min
0

Yksinkertaisen nerokas kokonaisena paahdettu kukkakaali on helppo, herkullinen ja superkaunis. Se näyttää paistettuna juhlavalta, mutta sen tekeminen onnistuu ihan minimaalisella vaivalla.

Jälkiruoka

Mausteinen omena-juureskakku

yli 60 min
12

Valloittavan, porkkanakakun tapaan leivotun juureskakun salaisuus on yön yli vetäytyminen ja rapealla omenadukkah-mausteseoksella koristelu.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko: 35: Sadonkorjuun suosikkiruoat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X