puutarha

Ihana puutarha

Ihana puutarha on jokaisen viherpeukalon keidas pullollaan inspiraatiota, vinkkejä ja tarinoita. Ota haltuun koko puutarhakauden kaari lajivalinnoista taimien istutukseen ja perehdy perennojen sekä kesäkukkien hoitoon. Hyötytarhuri löytää tukea ja inspiraatiota sadon varmistamiseksi. Tee itse puutarhaan tarpeellista ja kaunista helppojen ohjeiden avulle.

Kylvä siemenet

Perennat

Nikkaroi, tuunaa ja askartele

Valmiit ratkaisut eivät sovi kaikkiin pihoihin ja puutarhoihin. Ohjeillamme nikkaroit kauniin penkin vaikkapa omenapuun ympärille. Muista huoltaa puutarhakalusteet aina ennen ja jälkeen puutarhakauden, niin niistä on iloa pitkään. Nappaa talteen myös vinkkilista houkuttelevimmista puutarhamyymälöistä ympäri Suomen.

Torju tuholaiset, hävitä vieraslajit

Nurmikko kukoistamaan

Puutarhatarinat

Puutarha on usein omistajansa silmäterä ja vuosien mittainen projekti. Lue tarinat erilaisista pihoista ja puutarhoista. Tampereelta löytyy oikea kaktuspiha! Hannan puutarhassa kukoistavat pionit. Ja Tainan runsas puutarha on yllätys välillä omistajalleenkin.

Inspiraatiota puutarhaasi

Innostu uudesta! Mitä jos kokeilisit kuukalenterin apua puutarhanhoidossa? Lue myös, mitä on tapahtunut pölyttäjille ja kuinka saat ne viihtymään omassa puutarhassasi.

Hyötypuutarha

Vihreä koti - kauneimmat huonekasvit ja niiden hoito